Køkken- og kantinedrift efter princippet om bæredygtighed

The Cantinas koncept er baseret på miljøbevidsthed, sundhed og en lokalt baseret tankegang

At arbejde med fødevarer kræver ansvar

Bæredygtighed er for os et nøgleord. Derfor arbejder vi aktivt med at tænke bæredygtighed ind i alt hvad vi laver, og vi arbejder utrætteligt på at forsøge at gøre det bedre, mindske vores spild og tilføje grønne tiltag. Ud fra den tankegang har vi sat os nogle mål som vi ønsker at indfri på både kort og lang sigt.

Dette opnår vi blandt andet gennem:

Grøn energi

Elforbruget i fødevarebranchen er forholdsvis stort, idet en stor del af varerne skal opbevares på køl eller frost. Vi bruger derfor udelukkende grøn energi i vores kantine, som er 100% strøm fra danske vindmøller samt CO2- kompensation, som neutralisere den mængde CO2, som produktionen af strøm-forbrug udleder.

Sådan får vi CO2-aftrykket ned

Vi samarbejder med Global Climate Institute og deres initiativ om at plante træer rundt om i verden.