The Cantina \ Klima & Miljø
En grønnere køkken- og kantinedrift, der tager hensyn til klima og miljø
The Cantinas koncept er baseret på miljøbevidsthed, sundhed og en lokalt baseret tankegang
At arbejde med fødevarer kræver ansvar
En aktiv hensyntagen til natur, klima og miljø er et nøgleord for os. Denne hensyntagen er et pejlemærke for vores forretning, og vi arbejder derfor derfor altid på at gøre det endnu bedre i morgen and i går. Det gælder fx minimeringen af vores spild, samt tilføjelsen af nye, grønne tiltag. Ud fra denne tankegang har vi sat os nogle mål, som vi ønsker at indfri på både kortere og længere sigt.
Dette opnår vi blandt andet gennem:
- Sæsonaktuelle menuer
- Too Good To Go
- Reduktion af emballagebrug
- Samarbejde med Global Climate Institute
- Grøn energi
- Reduktion af madspild
- Affaldssortering
- Elbiler
- God arbejdsplads
Grøn energi
Elforbruget i fødevarebranchen er forholdsvis stort, idet en stor del af varerne skal opbevares på køl eller frost. Vi bruger derfor udelukkende grøn energi i vores kantiner, som er 100% strøm fra danske vindmøller samt CO2-kompensation, som neutraliserer den mængde CO2, som produktionen af strømforbrug udleder.
Sådan får vi CO2-aftrykket ned
Vi samarbejder med Global Climate Institute og deres initiativ om at plante træer rundt om i verden.