The Cantina \ Frokostordning
Frokostordning i hele Danmark
En frokostordning samler arbejdspladsen om det samme måltid og hylder fællesskabet som opstår, når vi spiser sammen.
En frokostordning der dækker hele landet
Ganske rigtigt er The Cantina vokset ud af den østjyske muld, men vi dækker i dag hele landet, og laver lokale frokostordninger med respekt for både egnsretter og lokale traditioner og råvarer.
Uanset om din virksomhed har adresse i eller i omegnen af Ålborg, Århus, Roskilde, Odense, København, Køge og Næstved, kan I nyde vores frokostordning. Sundt, nærende og nemt – vi leverer nemlig alle retter færdiganrettet, så I hurtigt kan sætte jer til bords i personalerestauranten og nyde frokosten.
Vi gør det nemt og enkelt
En frokostordning skal være sund og velsmagende. Den skal samtidigt også være nem, ikke mindst i dagligdagen i travle virksomheder, institutioner og organisationer.
Hos The Cantina varetager vi hele processen, fra levering til afhentning af det brugte service. Alt du skal gøre er at sætte dig til bords og nyde frokosten.
Anretning
Det kolde bliver anrettet i porcelæns skåle/fade som er filmet og klar til at komme op på buffeten. Det varme bliver leveret i thermokasser, ligeledes anrettet på fade til at blive stillet på buffeten. Der bliver altid serveret 2 slags hjemmebagt brød (madbrød samt vores eget lækre rugbrød). Dette skal selv skæres.
Binding
I binder jer typisk for en måned ad gangen med opsigelse af aftalen senest den sidste hverdag i måneden, med ophør af frokostordningen den sidste hverdag i efterfølgende måned.
Levering
Leveringspris aftales individuelt og afhænger af antallet af kuverter.
Antal personer
Frokostordningen leveres til min. 10 personer. Hvis I ønsker at justere antal skal dette gøres senest dagen før kl. 10.
Menuplan
Menuen laves fra uge til uge, og variere alt efter sæson. Menuplan sendes ud til jer om fredagen ugen før. Vi tager også højde for vegetarer samt allegener.
Særlige temadage
Vi har et særligt fokus på grønne, lokale og sæsonaktuelle råvarer, som giver vores mad en frisk smag af årstiden, og vi er ikke bange for at udfordre det velkendte danske køkken eller verdenskøkkenet.
Det gør vi ved at udfordre vores kreativitet og forkæle vores gæster. Vi bruger lokale råvarer til at skabe særlige temadage, fx ”3-retters menu, ”streetfood” og ”asiatisk” og ved hvert tema kræser vores kokke om den mindste detalje for at skabe spændende og autentiske madoplevelser.
Returservice
Vi tager det skyllede service med retur hver dag. (Hvis servicen ikke er skyllet af, tager vi 5 kr. pr. del). Ituslået eller bortkommet service afregnes med indkøbsprisen for nyt.
Tag aktivt stilling til FNs verdensmål
Vi skræddersyr uddannelsesforløb til kokke- og cateringelever og tager ufaglært personale ind i oplæring. Vi klæder medarbejdere godt på til at kunne varetage arbejdsopgaver.
Fokus på genbrug af affald og på at genere mindst muligt madspild. Vi anvender i vid udstrækning økologiske råvarer og fødevarer fra lokale leverandører.
At plante træer rundt om i verden til nedbringelse af vores CO2 aftryk. Vi benytter udelukkende grøn energi i vores kantiner, som leveres fra vindmøller, hvilket sparer atmosfæren for store mængder CO2.
Vi køber udelukkende MSC-certificerede fisk med stor omtanke for fiskebestande, truede arter og økosystemer. Vi anvender hovedsageligt fisk fra de danske, islandske og færøske farvande, der er fanget under kontrollerede, bæredygtige forhold.
Det rigtige brændstof til arbejdende hjerner
Det kræver sund og nærende kost at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad I serverer for jeres medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til de fire timer efter frokost.
I vores køkken prioriterer vi en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for.
Gør din virksomhed en tjeneste og se, hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.
Samtidig er velsmag en kerneopgave i vores køkken. Vi udvikler hele tiden nye opskrifter, som sikrer, at dine medarbejdere får en varieret frokost og et dagligt måltid, der får munden til at løbe i vand.
En frokostordning baseret på tillid
Frokosten er mest af alt et spørgsmål om tillid. Og tillid, det skal man gøre sig fortjent til. Hver dag.
Vi vil gerne have, at I oplever den daglige levering af frokost som et samarbejde, hvor I har fuld tillid til, at vi imødekommer jeres krav og ønsker på daglig basis.
Det er det, vi går på arbejde for hver dag.
Frokostordning med værdierne i orden
Hos The Cantina er miljøbevidsthed en kerneværdi i vores CSR-strategi. Vi arbejder aktivt med at minimere vores madspild, anvende lokale råvarer i sæson og ikke mindst med at udvise respekt og omtanke for fødevarer som en ressource.