Kantinedrift i hele Danmark

Har jeres virksomhed eller institution køkkenet, er et samarbejde med The Cantina om kantinedrift måske den rette løsning for jer. Vi drifter kantiner for både offentlige institutioner og private virksomheder.

Det får du med kantinedrift af The Cantina

The Cantina driver jeres helt egen skræddersyede og eksklusive kantine, hvor vi bruger alt vores gastronomiske opfindsomhed, til at lave en varieret menu som udstråler sundhed, gennemskuelighed og gode smagsoplevelser.

Vi nedsætter aktivt madspild

Alt vores personale bliver oplært og trænet i, hvordan vi bedst muligt bruger alle de rester, der måtte komme fra dagens produktion. Overskydende mad bruges i nye retter, eller små retter der kan sælges som convenience food. Et eksempel kunne være, at de rester der måtte være af revet gulerod i salatbaren, ender i morgendagens surdejsbrød.

Respekt for mad & mennesker

I vores arbejde i køkkenet arbejder vi ikke blot med fødevarer, men også med mennesker. Både dem, der laver maden, og dem, der spiser den. Men også i et endnu bredere perspektiv påvirker vores køkkendrift – og alt andet vi foretager os – andre mennesker.

Derfor arbejder vi ud fra en fastlagt strategi, hvormed vi sikrer det størst mulige fokus på vores samfundsansvar. Vi kalder den Respekt for Mad og Mennesker. Fordi vi ønsker at udvise respekt og omtanke for fødevarer som en ressource – og for de mennesker, der er involveret gennem hele værdikæden fra jord til bord.

Genanvendelse af madaffald

Alt vores madaffald der ikke kan spises eller bruges i nye retter, afhenter vores samarbejdspartner, Daka Refood, som genanvender det bæredygtigt. Det grønne mål for vores køkkenteam er, at så lidt mad som muligt går til spilde og at alle madresterne bliver sendt til genanvendelse. Vi har forpligtet os til at minimere vores madspild med 25% inden 2025.

Vi har en Daka Refood certificering, hvor vi er med til at tage ansvar og forbedre miljøet ved at genbruge vores madaffald i stedet for at brænde det. Daka Refood genanvender vores madaffald og bruger det til biogas, biodiesel og gødning.

Ernæring med tanke på performance

Maden vi producerer er skabt til at give energi til resten af dagen, så de studerende er lige så friske i første, som sidste time. Vi bestræber os på at give ansatte og elever et sundt, nærende og spændende måltid hver dag, med retter der giver et energiboost samtidig med at det er mættende.

Vi har taget klassiske usunde retter, og forvandlet dem til sundere alternativer, da vi tror på, at hjernen skal have de bedste råvarer at arbejde med, og samtidig falde ind i de studerendes målgruppe.

Inspirerer til bæredygtighed

The Cantina udfordrer ikke kun kreativiteten i køkkenet, men vi integrerer også bæredygtige principper som en kernekomponent i vores koncept. Ved at anvende lokale råvarer og skabe særlige temadage med bæredygtighed som fokus stræber vi efter at inspirere de studerende til ansvarligt madforbrug. Vores dedikation til ansvarlighed går hånd i hånd med vores ønske om at skabe en miljøbevidst spiseoplevelse.

Varieret grøn kost

Forberedelse og planlægning er fortsat nøgleord for os. Hvert kvartal udarbejder vores kokke et sæsonhjul baseret på lokale, sæsonbestemte grøntsager, og kombinerer det med bæredygtige kødvalg. Denne omhyggelige planlægning sikrer, at vi aldrig serverer den samme ret to gange på en måned. Vi stræber efter at skabe en bæredygtig kantineoplevelse, der ikke blot nærer kroppen, men også inspirerer til en bevidst tilgang til mad og forbrug.

Tag aktivt stilling til FNs verdensmål
Sund, varieret og ernæringsrigtigt sammensat kost, der promoverer trivsel, arbejdsglæde, fællesskab og bedre performance blandt studerende og medarbejdere.

Vi skræddersyr uddannelsesforløb til kokke- og cateringelever og tager ufaglært personale ind i oplæring. Vi klæder medarbejdere godt på til at kunne varetage arbejdsopgaver.

Fokus på genbrug af affald og på at genere mindst muligt madspild. Vi anvender i vid udstrækning økologiske råvarer og fødevarer fra lokale leverandører.

At plante træer rundt om i verden til nedbringelse af vores CO2 aftryk. Vi benytter udelukkende grøn energi i vores kantiner, som leveres fra vindmøller, hvilket sparer atmosfæren for store mængder CO2.

Vi køber udelukkende MSC-certificerede fisk med stor omtanke for fiskebestande, truede arter og økosystemer. Vi anvender hovedsageligt fisk fra de danske, islandske og færøske farvande, der er fanget under kontrollerede, bæredygtige forhold.

En effektiv kantineløsning med et grønt fokus

Vi driver kantiner i hele Danmark, med henblik på at skabe sund og nærende forplejning, til medarbejdere, studerende og gæster.

Med en kantineløsning fra The Cantina, ansætter I enten igennem os et kokketeam til at drive køkkenet, eller vi overtager jeres eksisterende personale og oplærer dem i vores interne procedurer. Hos os får I en personalerestaurant, som kan skabe fornyelse, frokostoplevelser af høj kvalitet og lægge kimen til gode ideer hos jeres ansatte.

Vi kan varetage al forplejning inhouse

Når vi drifter jeres kantine, kan vi også stå for al den forplejning jeres virksomhed eller institution måtte have.

Vi kan levere morgenmad, frisklavet fra jeres lokale køkken, og frokostanretninger til ethvert behov. Vi kan også levere mødeforplejning til både større og mindre forsamlinger.

Du kan også bruge os til dit næste firmaevent

Hos The Cantina leverer vi også løsninger til firmaevents.

Vi har mange års erfaring med fester, arrangementer og events for firmaer og større organisationer, og har leveret catering til events med over 3000 deltagere.

Kontakt os