Tilbud til børnehaver og daginstitutioner

The Cantina tilbyder næringsrige måltider, lavet fra bunden, til børnehaver og daginstitutioner i hele Danmark.

Sunde måltider til børn, lavet fra bunden

Hos
The Cantina er vi optaget af, at al vores mad laves fra bunden med en stor
portion kærlighed, samt med sundhed og ernæring for øje.

Vores koncept bygger på en tydelig holdning til økologi og hensynet til naturen, klimaet og miljøet. Vi bruger i videst muligt omfang lokale råvarer i sæson og samarbejder tæt med lokale producenter, der har de samme værdier som os og som vi ved producerer råvarer af meget høj kvalitet. Vi samarbejder blandt andet med Niels fra Samsø om alt hans friske økologiske grønt.

Vi sætter en ære i at lave så meget som muligt fra bunden og anvender mindst muligt halvfabrikater og fabriksfremstillede varer.

Vi sparer også på fedt, sukker og salt så meget som muligt uden at gå på kompromis med smag, så maden er både næringsmæssigt passende for børn i vækst og samtidig også er interessant nok til, at de har en naturlig lyst til at spise det.

Vi har 4 nøgleord, som beskriver vores koncept og profil nu og fremadrettet:

Velsmagende mad, lavet til børn

Vores dygtige kokke og madlavere har mange års erfaring med at lave mad til børn og har en forståelse for, hvad der skal til for at skabe sunde, velsmagende og varierede måltider, som børn vil nyde.

Vi tilbyder et bredt udvalg af menuer, der er specielt udviklet til børn i forskellige aldre og med forskellige diætbegrænsninger. Vi tager højde for de særlige krav til sundhed og ernæring, som er vigtige for børns udvikling og trivsel. Vi sikrer, at vores måltider opfylder de gældende retningslinjer for kosten til småbørn, som anbefalet af Fødevarestyrelsen.

Vi ved også, at børn har forskellige smagspræferencer, og derfor sørger vi for at tilbyde en bred vifte af forskellige smage og teksturer i vores menuer. Vi ønsker at udfordre børns smagsløg og samtidig sikre, at de får den nødvendige ernæring.

Mad i sæson

Vi lægger stor vægt på at bruge sæsonens friske råvarer i vores madlavning. Sæsonvarer er både mere smagfulde, mere næringsrige og mere bæredygtige, da de ikke kræver lang transport og opbevaring.

Ved at bruge lokale sæsonvarer understøtter vi også den lokale økonomi og landbrug.

For at sikre transparens og gennemskuelighed for vores kunder,  sørger vi altid for at informere om de sæsonbaserede menuer og råvarer vi bruger i deres mad.

Økologisk surdejsbrød, bagt fra bunden

Hos The Cantina siger vi aktivt ”nej tak” til E-numre og unødigt salt og sukker. Vi praktiserer denne holdning i vores eget bageri, Fresh Bakery, hvor vi bager alt vores brød på økologisk mel og surdej. På den måde adskiller vi os fra mange andre kantineleverandører og cateringvirksomheder.

Fresh Bakery er et økologisk surdejsbageri, der er dedikeret til at levere de bedste brødprodukter til vores kunder, herunder velsmagende focaccia og saftigt rugbrød. Vi bager vores brød fra bunden med økologisk dansk mel og bruger kun de fineste ingredienser for at sikre, at vores brød altid er friske og velsmagende.

Kontakt os